Volgen

Hoe kan ik een gift doen?

Giften kunnen overgemaakt worden aan het Rode Neuzen Fonds, beheerd door de Koning Boudewijnstichting op het rekeningnummer BE70 0960 6060 6025 met vermelding van de gestructureerde mededeling ***015/0660/00085***

We kunnen het niet voldoende herhalen: de opbrengst uit het verkopen van Rode Neuzen en/of uit het organiseren van een actie mag niet op het bovenstaande rekeningnummer gestort te worden. De gegevens voor de overschrijving van de opbrengst kan je terugvinden op je actiepagina.

Je komt in aanmerking voor een fiscaal attest als je gift 40 euro of meer bedraagt. De opbrengst van acties of van de verkoop van rode neuzen komt niet in aanmerking voor een fiscaal attest. Het uitschrijven van de fiscale attesten wordt verder opgevolgd door medewerkers van de Koning Boudewijnstichting en je ontvangt je fiscaal attest aan het begin van 2018. Je hoeft hiervoor niets te doen. Als je nog vragen hebt over fiscale attesten, neem je best even contact op met de stichting via onderstaande contactmogelijkheden:

  • E-mailadres: info@kbs-frb.be
  • Telefoonnummer: 02-500 4 555
  • Adres: Koning Boudewijnstichting, Brederodestraat 21, B-1000 Brussel

We kunnen het niet voldoende herhalen: de opbrengst uit het verkopen van Rode Neuzen en/of uit het organiseren van een actie mag niet op het bovenstaande rekeningnummer gestort te worden. De gegevens voor de overschrijving van de opbrengst kan je terugvinden op je actiepagina.

 Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen